Mobilā versija
+6.8°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
17. jūlijs, 2013
Drukāt

Ķiploki marinādē

LETALETA

Ķiplokus notīra un sadala daiviņās. Katliņā ielej ūdeni, pievieno lauru lapu, smaržīgos piparus, krustnagliņu, sāli, cukuru un uzvāra. Verdošā ūdenī ieber notīrītas ķiploka daiviņas un vāra 10 minūtes. Pielej etiķi. Salej burciņās un aizvāko.

• 300 g burciņai

• 200 g ķiploku,

• 150 g ūdens,

• 1 ēd. k. 9% etiķa,

• 2 smaržīgie pipari,

• 1 lauru lapa,

• 1 krustnagliņa,

• cukurs,

• sāls.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+