Mobilā versija
Brīdinājums +0.5°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
28. oktobris, 2014
Drukāt

Ķiploku maizītes. Garda uzkoda pie dažādiem ēdieniem!

Foto - ShutterstockFoto - Shutterstock
Sastāvdaļas

Sastāvdaļas
2 porcijām
100 g saldkrējuma sviesta
1 gab. franču bagete
50 g zaļumu
1-2 kiploka daiviņas
Sāls pēc garšas

Pagatavošana

1. Bageti sagriež gareniski divās daļās. (Var izmantot arī tostermaizi vai parasto baltmaizi.)

2. Blenderī sajauc nedaudz pakusušu sviestu, sāli, ķiplokus un zaļumus. Var arī vienkārši sīki sasmalcināt zaļumus un ķiplokus un pēc tam sajaukt ar sāli un sviestu.

3. Apziež bagetes ar iegūto maisījumu.

4. Pannu, kas izklāta ar cepamo papīru, liek iepriekš līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī.

5. Cep 10-20 minūtes, kamēr virsiņa kļūst brūngana.

Ķiploku maizītes lieliski garšos ar skābu kāpostu zupu vai boršču.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+