Mobilā versija
+5.0°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
20. septembris, 2013
Drukāt

Ķiploku parfē (saldējums) ar ogu mērci

Foto-Valdis SemjonovsFoto-Valdis Semjonovs

Sastāvdaļas: (1 cilvēkam) 75 ml saldā krējuma, 1 tējk. cukura, ½ olas, ½ daiviņas ķiploka. 

 

Kā gatavot?

Saputo olu ar cukuru un saldo krējumu ar cukuru. Apvieno, pieliek sablendētu ķiploku un vēlreiz saputo. Masu liek veidnē un ievieto saldētavā vismaz uz 4 stundām. Pasniedz ar sezonas ogu (ķirši, zemenes, mellenes, avenes) mērci, uzrīvē šokolādi. Rotā ar fizāli un piparmētrām.

 

Gatavoja “Ķiploku kroga” pavārs Valērijs Radionovs

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+