Mobilā versija
+0.2°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
27. februāris, 2015
Drukāt

Ķirbis ar malto gaļu

Foto-Aija GeidaFoto-Aija Geida

Sastāvdaļas: 500 g spageti ķirbja, 300 g maltās gaļas, 1 sīpols, 4 – 5 ēdamkarotes tomātu mērces, 1/3 tējkarotes maltu melno piparu, ½ – 1 tējkarote sāls.

Kā gatavot?

Uz pannas apcep sakapātus sīpolu ar malto gaļu, pievieno sāli, maltus melnos piparus, tomātu mērci un cep 5 minūtes. Spageti ķirbi sagriež četrās daļās, uz katras no tām saliek šo masu un cep cepeškrāsnī +180 grādos pusstundu. Tad ar dakšiņu nokasa no ķirbja mizas visu mīkstumu. Sanāk kā makaroni ar gaļu. Pasakaini gardi un aromātiski!

 

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+