Mobilā versija
-1.6°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
30. janvāris, 2014
Drukāt

Ķirbja krēms
 ar žāvētiem augļiem

Foto - Valdis SemjonovsFoto - Valdis Semjonovs

Ķirbji ar saldo krējumu. Ķirbju ēdieni Ekovirtuvē. 22.01./2014 foto: Valdis Semjonovs/ Latvijas Avīze/

(4 porcijām)


300 g ķirbja

200 g saldā krējuma

1 ēdamkarote citrona sulas

70 g cukura

Žāvēti augļi

Vaniļas cukurs

Naža gals sarīvētas citrona miziņas

Ķirbi nomizo, notvaicē, sablendē un atdzesē. Saldo krējumu saputo. Ķirbja masu sajauc ar saputoto saldo krējumu. Ja vēlas, pievieno rozīnes, žāvētas dzērvenes vai citus kaltētus augļus.

Ēdienus gatavojusi “Ekovirtuves” šefpavāre Ruta Meikšāne

 

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+