Ķirbju sautējums 
 0

Gatavošana. Kubiciņos sagriež vairāku šķirņu ķirbjus un kartupeļus, sasmalcina seleriju saknes, kāpostus un sagriež tomātus.

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 69
RAKSTA REDAKTORS
“Šis nav pirmais signāls, ka mūsu valstī kaut kas nav kārtībā” – Horens Stalbe atklāti par sajūtām pēc piedzīvotā uzbrukuma benzīntankā 80
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus 27
Lasīt citas ziņas

Vispirms 15 minūtes sautē kartupeļus, kāpostus un seleriju, tad pievieno ķirbjus, tomātus un sāli. Sautēšanas beigās pievieno ķiplokus, skābu krējumu un sasmalcinātus zaļumus, kā arī kubiciņu buljona.

 

Gatavoja Dārzkopības entuziastu kluba “Tomāts” valdes priekšsēdētāja Sarma Žarčinska. Recepte no viņas topošā krājuma “Ķirbis – jūsu veselībai”.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.