Mobilā versija
+1.7°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
14. maijs, 2015
Drukāt

Ķirbju siera kūka. Bez cepšanas! (2)

kirbju_kuka
Sastāvdaļas

300 g cepumu
80-100 g sviesta

Krēmam:
500 g biezpiena
200 g ķirbju biezeņa
100 g piena
20 g želatīna
4 ēdamkarotes eļļas
1 tējkarote medus
1 tējkarote kanēļa
0,5 tējkarotes muskatrieksta

Pagatavošana

Pagatavošanas laiks: 20 minūtes
Sarežģītība: vienkārši

1. Želatīnu pusstundu mērcē pienā. Cepumus sasmalcina un sajauc ar sasildītu sviestu. Pamatni liek formiņā.

2. Biezpienu saberž ar medu, kanēli un muskatriekstu. Pienu un želatīnu sasilda uz zemas uguns, neļaujot uzvārīties.
Kad želatīns pilnībā izkusis, to tievā strūkliņā ielej ķirbju biezenī. Samaisa.

3. Pildījumu liek uz cepumu pamatnes uz 5-6 stundām. Pirms pasniegšanas rotā ar putukrējumu, pārkaisa ar kanēli.

Pievienot komentāru

Komentāri (2)

Draugiem Facebook Twitter Google+