Praktiski
Receptes

Ķirši ar biezpiena–siera krēmu 0

Foto – Aija Geida

Sastāvdaļas
• 250 g pilnpiena biezpiena
• 250 ml saldā krējuma
• 200 g siera krēma (Kārums, Filadelfija, ICA)
• 50 g pūdercukura
• 1,5 tējkarotes vaniļas cukura
• 750 g saldētu ķiršu
• 3 ēdamkarotes cukura sīrupa

Biezpienu bļodā izmīca ar rokām, līdz veidojas viendabīga masa. Pieliek siera krēmu, vaniļas cukuru, pūdercukuru un izmaisa. Saputo saldo krējumu un iecilā biezpiena masā. Saldētus ķiršus atlaidina uz 10 minūtēm un vēl neatkusušus sablendē kopā ar cukura sīrupu. Deserta traukā kārto ķiršu masu, tad balto krēmu un virsū atkal ķiršus.

LA.lv
IL
Ilze Līvmane
Praktiski
Īpašums par parādiem tiek pārdots izsolē. Kādos gadījumos izsoli var atzīt par nelikumīgu?
17 stundas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Burkānu krēmzupa ar apelsīnu sulu
19 stundas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Omes biezpienmaize. Klasiska recepte, kas noderēs ikvienai saimniecei
19 stundas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

IK
Ilze Kuzmina
Latvijā
Skolu varēs pabeigt, vispār nelasot latviešu literatūru?
37 minūtes
LE
LETA/LA.lv
Latvijā
Zināms, cik labi būs redzama dārgā simtgades uguņošana
39 minūtes
LA
LA.lv
Latvijā
Guntis Kalme: Nedomāsim, ka patriotisms ir pārliecība par savas valsts perfektumu
34 minūtes
JL
Juris Lorencs
Latvijā
No vārda “nacionāls” nevajag kautrēties. Saruna ar profesori Maiju Kūli 1
Intervija 12 stundas
SK
Skaties.lv
Latvijā
Pie apvāršņa parādās grupējums, kas izkrāpj pamatīgas naudas summas. Andis brīdina citus
15 minūtes