Mobilā versija
-3.1°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
11. augusts, 2015
Drukāt

Ķirši ar laimu un banāniem

Foto-Aija GeidaFoto-Aija Geida
Sastāvdaļas (litram ievārījuma):

350 g no kauliņiem iztīrītu ķiršu, 150 g nomizotu un gabaliņos sagrieztu banānu, 1 laims, 50 ml ūdens, 500 g ievārījuma cukura.

Kā gatavot?

Ķiršus nomazgā uz izņem kauliņus. Banānus sagriež gabaliņos. Laimam norīvē miziņu, ar nazi uzmanīgi noņem balto mizu un pašu arī sagriež mazos gabaliņos. Visu liek katlā, pievieno ūdeni un vāra uz lēnas uguns 10 minūtes. Pievieno ievārījuma cukuru un vāra vēl 5 minūtes. Pilda tīrās burkās un aizvāko.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+