Mobilā versija
Brīdinājums -0.4°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
6. augusts, 2015
Drukāt

Ķiršu ievārījums ar amareto

Foto-LETAFoto-LETA
Sastāvdaļas (litram ievārījuma):

700 g skābo ķiršu bez kauliņiem, 500 g cukura, 60 ml amareto liķiera, 1 tējkarote agara pulvera.

Kā gatavot?

Ķiršus pārlej ar amareto liķieri un atstāj uz nakti ievilkties. No rīta pievieno cukuru un vāra uz lēnas uguns 20 minūtes. Tad pievieno mazā ūdens daudzumā izšķīdinātu agaru un vāra vēl 5 minūtes. Saliek burciņās un aizvāko. Iznāk želejveida ievārījums – ļoti aromātisks un gards.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+