Foto – Shutterstock

Ķiršu torte. Zemnieku saimniecības “Papardes recepte” 1

Nepieciešams

250 g miltu, 1 tējkarote cepamā pulvera, 70 g cukura, vanilīns, puscitrona miziņa, šķipsniņa sāls, 1 ola, 100 g sviesta.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Septiņi seni vārdi, kurus nevajadzētu dot meitenēm 24
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus 21
Kāpēc apklusis Krievijas tirāns? Pēc prezidenta vēlēšanām pazudis Putins 124
Lasīt citas ziņas

Krēmam: 750 g ķiršu, 50 g cukura, 1 glāze saldā krējuma, 2 tējkarotes želatīna.

Pagatavošana

Pagatavo smilšu mīklu, izveltnē, liek ietaukotā veidnē un cep apmēram 20 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ķiršiem izņem kauliņus, ieber cukuru un uzvāra, pielejot 1 glāzi ūdens.

Ķiršus notecina, saputo krējumu, pievieno uzbriedinātu želatīnu un cukuru pēc garšas.

Ar putukrējumu vienmērīgi pārklāj atdzisušo torti.

Virsū kārto ķiršus un grezno ar atlikušo putukrējumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.