Kivano sīrups 0

Sastāvdaļas (2 porcijas). 50 g cukura, augļa mīkstums no viena kivano, 1 tējkarote citrona sulas, 2 tējkarotes kviešu miltu, ½ tējkarotes sviesta.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Notriektā tautumeita 7
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Veselam
Zinātnieki atklājuši iemeslu, kas varētu izskaidrot gados jaunu cilvēku biežo saslimstību ar vēzi 57
Lasīt citas ziņas

Kivano pārgriež uz pusēm un izgrebj augļa mīkstumu. Mazā panniņā izkausē sviestu, pievieno kviešu miltus un uz pavisam mazas uguns apcep, līdz sāk parādīties mazi burbulīši. Pievieno citrona sulu, kivano mīkstumu un cukuru. Uz mazas uguns sutina aptuveni 15 minūtes, kamēr sēklas atdalās no augļa mīkstuma. Ja nevēlas, ka ir sēklas, vai arī auglis ir nedaudz pāraudzis, sīrupu izkāš caur sietiņu un atdzesē. Jāpiebilst, ka sīrups labi garšo arī ar sēkliņām. Kivano pusītes piepilda ar saldējumu (labi iederas vaniļas vai plombīra) un pārlej ar pagatavoto sīrupu. Ļoti gardi!

 

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.