Kļavu sulas un 
brūkleņu sorbets 0

Nepieciešams: 1 l kļavu (vai bērzu) sulas, 50 g glikozes (to var iegādāties aptiekās), 150 g cukura (ja izmanto bērzu sulu, cukura vajag vairāk), 100 g ūdens, saldētas brūklenes.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 24
Aivars Lembergs sašutis par kārtējo slogu uz Latvijas patērētāju kakla: “Tā mēs iegriezām Krievijai – pērkam dārgākus dārzeņus no Krievijas”
Kokteilis
Numeroloģijas tests: aprēķini savu laimīgo skaitli un uzzini, ko tas par tevi atklāj 10
Lasīt citas ziņas

Ūdeni uzkarsē, pievieno glikozi un cukuru, karsē, līdz veidojas sīrups. Atdzesē. Pielej kļavu (vai bērzu) sulu. Brūklenes sa­blendē, masā iemaisa sīrupu, mazliet uzputo ar mikseri, izmantojot mīklai paredzētās lāpstiņas. Visu lej bļodā, liek saldētavā un vismaz trīs reizes ik pa stundai samaisa. Var pasniegt ar putukrējumu un ogām vai ar kūciņām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.