Mobilā versija
-4.0°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
19. janvāris, 2015
Drukāt

Knakšķu zupa – sildoša un pikanta ziemas maltīte! (1)

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv
Sastāvdaļas:

500g cūkgaļa

300g pusžāvētas desiņas "Knakšķi"

400g sasmalcināti konservēti tomāti

100ml sarkanvīns

2gb paprika

2 burkāni

1 sīpols

1-2 čili pipari

3-4 ķiploku daiviņas

olīveļļa

sāls, pipari

Pagatavošana

Gaļu sagriezt kubiņos. Sīpolus un burkānus smalkos kubiņos. Papriku sagriezt uz pusēm, iztīrīt sēklas un sagriezt strēmelītēs. Čili piparus sagriezt uz pusēm, iztīrīt sēklas un sagriezt mazos kubiņos. Katlā ar biezu apakšu ieliet olīveļļu un apcept tajā sīpolus, burkānus un gaļu. Pievienot papriku, čili piparus un apcept visu kopā. Pieliet vīnu, ūdeni (tik, lai nosedz visu) un sautēt līdz gaļa kļūst mīksta.
Pannā uzkarsēt mazliet eļļas un apcept tajā sagrieztas desiņas. Pievienot konservētus tomātus un sautēt apm. 10 min. Pievienot zupai, ļaut uzvārīties, pievienot pēc garšas sāli un piparus, smalki sakapātus ķiplokus, apsegt ar vāku un uguni izslēgt. Atstāt uz 10min. ievilkties.

Recepti piedāvā “Kurzemes Gaļsaimnieks” un

bonapetit-logo

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Ļoti laba un garšīga .

Draugiem Facebook Twitter Google+