Mobilā versija
Brīdinājums +2.6°C
Līvija, Līva, Andra
Pirmdiena, 27. februāris, 2017
3. jūnijs, 2016
Drukāt

Ko pagatavot no “Rūdolfa” gardumiem? Ilze Jurkāne ciemojas ražotnē un piedāvā receptes

1. Labākais bērniem – Rūdolfa mammas gardumi

1no9
Publicitātes fotoPublicitātes foto

Lai iepazīstinātu Latvijas iedzīvotājus ar pašmāju izcilajiem, kvalitatīvajiem un ekoloģiskajiem produktiem, Rimi sadarbībā ar pazīstamo garšas eksperti Ilzi Jurkāni ir izveidojis video stāstu – īsfilmu sēriju “Latvijas gardākie stāsti”. Tie ir veiksmes un pieredzes stāsti, kas ļauj iepazīt spilgtus Latvijas pārtikas produktu ražotājus, kuri piedāvā veselīgu, ekoloģisku un unikālu produkciju. Šie stāsti ir Ilzes Jurkānes dzīvas, vienkāršas un cilvēcīgas sarunas, ciemojoties pie ražotājiem un ceļojot latvisku garšu pasaulē.

Cik jauks stāsts! Mammai piedzima mazais Rūdolfiņš, un viņa domāja: “Ar ko vislabāk būtu bērnu barot tad, kad būs jāsāk dot vēl kaut kas cits bez mātes piena?” Izskatījusi piedāvājumu veikalos, viņa konstatēja, ka Latvijā bērnu pārtika netiek ražota. Vēloties dot Rūdolfam ekoloģisku un dabisku ēdienu bez piedevām un konservantiem, ar lielu mīlestību un izdomu, Egija Martinsone sāka pati gatavot biezeņus mazajam Rūdolfam. Pēc laika viņa saprata, ka tie varētu patikt arī citiem bērniem Latvijā. Tā 2010. gada septembrī radās bērnu pārtikas zīmols Rūdolfs, nodibinot Lat Eko Food.

Sākumā bija tikai biezeņi, kurus gatavoja cita uzņēmuma telpās, jo pašiem vēl nebija savas ražotnes. Bet jau 2014. gada oktobrī tika atklāta ražotne Ādažos, kur pēc nedaudz vairāk nekā gada ražojumu klāsts tika papildināts ar produktiem arī pieaugušiem – sulām un ievārījumiem. Patlaban uzņēmuma portfelī ir jau vairāk nekā 70 produktu. Iepriecina arī tas, ka ne tikai Latvijas bērni un iedzīvotāji bauda šos labumus, – tie ir pieejami vairākās citās pasaules valstīs. Rūdolfs ir pazīstams gan kaimiņvalstīs Igaunijā un Lietuvā, gan arī Polijā, Čehijā, Maurīcijas salās, Indijā, gan tālajās arābu valstīs – Arābu Emirātos, Kuveitā, Katarā un Saūda Arābijā. Lai piesaistītu jaunus sadarbības partnerus un klientus un iekarotu jaunus tirgus, Egija ar kolēģiem regulāri brauc uz starptautiskām izstādēm.

Tas viss izklausās gandrīz neticami. Taču tam pamatā ir smags, nopietns, zinātnē balstīts darbs. Kā arī vērā ņemami līdzekļi, kas ir ieguldīti, lai īstenotu šo veiksmes stāstu. Tad, lūk, stāsts par šo darbu, ticību un uzdrīkstēšanos.

  1. Labākais bērniem – Rūdolfa mammas gardumi
  2. Nopietns darbs un ieguldījumi
  3. Produkts ar vairākām godalgām
  4. Dārzeņu un augļu iepirkšana un pārstrāde
  5. Laboratorija – pārbaudei un eksperimentiem
  6. Makaroni ar vistas fileju un mērci
  7. Fiksā pica - īpaši garšos bērniem
  8. Saldie groziņi
  9. Saldējuma kokteiļi

Pievienot komentāru

Slimība pārvarēta, atveseļojamies. ES vērtē Latvijas ekonomiku (4)Latvija pēdējos gados pieredzējusi vāju ekonomikas izaugsmi, ekonomiskās nenoteiktības un ES fondu krituma dēļ, bet īstermiņa prognozes ir pozitīvākas, teikts Eiropas Komisijas vērtējumā par finansiālo, ekonomisko un sociālo situāciju dalībvalstīs.
Putnu gripas dēļ Vītiņu pagastā saimnieki bažījas par cāļiem (1)Visām vistām un zosīm jāiztur trīs mēnešu ieslodzījums
Pasaulē
Vidējā bruto darba alga pērn Latvijā pieaug par 5%Latvijā pagājušajā gadā vidējā bruto (pirms nodokļiem) darba samaksa bija 859 eiro, kas ir par 5% jeb 41 eiro vairāk nekā 2015.gadā, liecina Centrālās statistikas pārvaldes dati.
Draugiem Facebook Twitter Google+