Mobilā versija
+6.8°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
14. jūnijs, 2012
Drukāt

Kokosriekstu bumbiņas šokolādē

Natālijas Rogovas fotoNatālijas Rogovas foto

Sastāvdaļas: 200 ml saldais krējums, 300 g kokosriekstu skaidiņas, 80 g sviests, 80 g cukurs, 300 g šokolāde.

 

 

 

 

bumb1

 

bumb2

Kā gatavot?

Katliņā liekam sviestu, cukuru, saldo krējumu. Uzsildām, līdz viss izkūst vienā masā. Pievienojam kokosriekstu skaidiņas, kārtīgī izmaisām, noņemam no uguns.

 

 

 

 

 

 

 

 

bumb3Ieliekam kādā formā šo masu, kurā ieklāts cepampapīrs. Pagaidām, lai atdziest un liekam uz 1 stundu ledusskapī.

 

 

 

 

 

 

 

 

bumb4

Pēc stundas veidojam bumbiņas un liekam jau uz nakti ledusskapī, bet ja nevar sagaidīt, tad uz 3 stundām saldētavā.

 

 

 

 

 

 

 

bumb7

 

Izkausējam šokolādi, katru bumbiņu iemērcējam šokolādē.

 

 

 

 

 

 

 

bumb8

Liekam uz folija vai cepampapīra, lai šokolāde sacietē.

 

 

 

 

 

 

 

 

bumb10
Lūk, mūsu gardais našķis gatavs.

 

 

 

 

 

 

 

 

bumb11

 

 

Saldummīļi nevarēs turēties pretī.

 

 

 

 

 

 

bumb12

 

 

Vēl viena variācija.

 

 

 

 

 

 

 

 

bumb13

 

 

..un apberam ar krāsainām pārsliņām.

 

 

 

 

 

 

 

Iesūtījusi Natālija Rogova

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+