Foto – Aija Geida

Kokosriekstu cepumi 0

Sajauc kokosriekstu skaidiņas ar iebiezināto pienu un mīklu nakti patur ledusskapī (tad eksotiskās skaidiņas labi uzsūks pienu un izcepsies īpaši gardas). Nākamajā rītā no masas veido 1 cm biezus plācenīšus, liek uz pannas, kas izklāta ar cepampapīru, un cep +170 °C aptuveni 15 minūtes. Cepumiem jābūt viegli zeltaini brūniem (ja piededzina, tie ir negaršīgi, tāpēc labāk, lai ir gaišāki). Jāiegaumē, ka parasti apakšpuse izcepas ātrāk, tāpēc panna cepeškrāsnī jāliek tā, lai augšpuse ir tu

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.