×
Mobilā versija
Brīdinājums +11.0°C
Līga
Sestdiena, 23. jūnijs, 2018
18. maijs, 2018
Drukāt

Kokosriekstu pienā marinētas tīģergarneles. Garda recepte!

Foto - FotoliaFoto - Fotolia

Recepti piedāvā šefpavārs Kaspars Jansons.

Sastāvdaļas
150 gramu kokosriekstu piena
½ kilograms tīģerneļu
ingvera sakne 25 grami
2 laima augļi
buntīte svaiga koriandra
2 ēdamkarotes cukura
1 ēdamkarote karija pastas
3 ēdamkarotes dārzaugļu eļļas

Ingveru un koriandru sasmalcina, izspiež laima sulu, visas sastāvdaļas samaisa un pievieno tīģergarneles. Marinē 30 minūtes.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+