Mobilā versija
-0.1°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Svētdiena, 4. decembris, 2016
15. jūnijs, 2015
Drukāt

Kokosriekstu pienā marinētas tīģergarneles. Garda recepte!

Foto - FotoliaFoto - Fotolia

Līdz ar silta laika iestāšanos cilvēki arvien vairāk dodas baudīt laiku pie dabas, ņemot līdzi piknika groziņus. Iecienīta piknika sastāvdaļa ir grilēta gaļa, kā arī zivis, dažādas jūras un cepšanai paredzētas desiņas. Taču jāatceras – lai gaļa un zivis sniegtu vislielāko baudījumu garšas kārpiņām, liela nozīme ir marinādei, savukārt grila desiņas ir svarīgi pareizi pagatavot, lai tās kustu uz mēles.

Lūk, kādas receptes iedvesmai iesaka restorāna “Muusu” šefpavārs Kaspars Jansons, kurš Līgo svētku priekšvakarā rūpēsies par viesu labsajūtu vērienīgajā “Borjomi piknikā” Lucavsalā.

1. Kokosriekstu pienā marinētas tīģergarneles
Nepieciešamās sastāvdaļas:
1) 150 gramu kokosriekstu piena
2) ½ kilograms tīģerneļu
3) ingvera sakne 25 grami
4) 2 laima augļi
5) buntīte svaiga koriandra
6) 2 ēdamkarotes cukura
7) 1 ēdamkarote karija pastas
8) 3 ēdamkarotes dārzaugļu eļļas

Ingveru un koriandru sasmalcina, izspiež laima sulu, visas sastāvdaļas samaisa un pievieno tīģergarneles. Marinē 30 minūtes.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+