Foto-Shutterstock

Kokosriekstu piena zupa gardēžiem 0

Sastāvdaļas – 450 ml kokosriekstu piena, 450 ml vistas buljona, 2 gabaliņi vistas filejas, 8 palieli šampinjoni, burkāns, ingvers, sarkanais čili pipars, citronzāle, 5 tējkarotes cukura, šķipsniņa paprikas, malti melnie pipari pēc garšas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
“Man ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu satricinājums…” Horens Stalbe Dobelē nežēlīgi piekauts 33
Mājas
12 senlatviešu ticējumi par Jurģu dienu: kāda šī diena, tāda visa vasara? 25
10 apetīti nomācoši produkti, kas jāēd katru dienu 30
Lasīt citas ziņas

Katliņā ielej kokosriekstu pienu un vistas buljonu, uzvāra un tajā liek ripiņās sagrieztu burkānu un rupji sagrieztu ingveru. Turpat pievieno čili piparu un iepriekš ar naža spalu saspaidītu citronzāli un visu vāra 10 minūtes.

Šampinjonus un vistas fileju (var aizstāt ar garnelēm un citiem jūras produktiem) sagriež nelielos gabaliņos un liek zupā. Vāra 8 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Zupai pievieno cukuru un pārējās garšvielas pēc vēlmēm, visu vāra vēl 3 minūtes, visu laiku apmaisot.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.