Andris Dzenis

Kokteilis “Fantāzija” ar krēmsieru “Rasa”
 0

Krēmsieram “Rasa” ir trīs garšas: klasiskā, ar zaļumiem un garšaugiem, ar tomātiem un saldo papriku. Šis siers ir ieņēmis stabilu vietu gan mājas, gan restorānu ēdienkartē, jo to var ziest ne tikai uz brokastu maizītes, bet izmantot izsmalcinātu ēdienu gatavošanā. 
Siera restorāna īpašnieks, ilggadējais pavārs Aivars Varņeckis iesaka krēmsieru pievienot zupām un mērcēm, uzkodām, pamatēdieniem. Klasiskais krēmsiers ir saldo ēdienu, desertu un kūku ideāla sastāvdaļa. Un krēmsiers – kā jau visi sieri – labi sader ar dažādiem produktiem. Vasarā tas draudzējas galvenokārt ar dārzeņiem, ogām un augļiem, tā dažādojot saulainās sezonas garšu buķeti.

Reklāma
Reklāma

 

 

Kokteilis “Fantāzija” ar krēmsieru “Rasa”

Sastāvdaļas

Kokteilis
Septiņi seni vārdi, kurus nevajadzētu dot meitenēm 24
Kāpēc apklusis Krievijas tirāns? Pēc prezidenta vēlēšanām pazudis Putins
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus 21
Lasīt citas ziņas

200 g klasiskā krēmsiera “Rasa”, 200 g plombīra saldējuma, 200 g piena, 300 g saldu ogu.

Kā gatavot

Blenderī ielej pienu, pievieno sieru, plombīra saldējumu un nomazgātas ogas. Visu sablenderē viendabīgā masā. Lej glāzēs, dekorē ar ogām.

CITI ŠOBRĪD LASA
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.