Mobilā versija
-1.6°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
26. jūnijs, 2013
Drukāt

Kokteilis “Fantāzija” ar krēmsieru “Rasa”


Andris DzenisAndris Dzenis

Krēmsieram “Rasa” ir trīs garšas: klasiskā, ar zaļumiem un garšaugiem, ar tomātiem un saldo papriku. Šis siers ir ieņēmis stabilu vietu gan mājas, gan restorānu ēdienkartē, jo to var ziest ne tikai uz brokastu maizītes, bet izmantot izsmalcinātu ēdienu gatavošanā. 
Siera restorāna īpašnieks, ilggadējais pavārs Aivars Varņeckis iesaka krēmsieru pievienot zupām un mērcēm, uzkodām, pamatēdieniem. Klasiskais krēmsiers ir saldo ēdienu, desertu un kūku ideāla sastāvdaļa. Un krēmsiers – kā jau visi sieri – labi sader ar dažādiem produktiem. Vasarā tas draudzējas galvenokārt ar dārzeņiem, ogām un augļiem, tā dažādojot saulainās sezonas garšu buķeti.

 

 

Kokteilis “Fantāzija” ar krēmsieru “Rasa”

Sastāvdaļas

200 g klasiskā krēmsiera “Rasa”, 200 g plombīra saldējuma, 200 g piena, 300 g saldu ogu.

Kā gatavot

Blenderī ielej pienu, pievieno sieru, plombīra saldējumu un nomazgātas ogas. Visu sablenderē viendabīgā masā. Lej glāzēs, dekorē ar ogām.

kokteilis2

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+