Mobilā versija
-4.0°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
25. marts, 2014
Drukāt

Košs deserts “Pavasara jausma”. Iesaka Vija Beinerte

Foto - Anda KrauzeFoto - Anda Krauze

“Pavasara jausma” – tā varētu nosaukt šo košo desertu.

Uzvāru puslitru ūdens, kam pievienoti 200 g cukura, krustnagliņas, smaržīgie pipari un kanēlis; pieleju divu citronu sulu; marinādē iemetu nomizotus jaunos burkānus, ļauju kādu pusstundu ievilkties.

Uzkarsēju 15 ml saldā krējuma, kam pievienota ēdamkarote cukura un apelsīna miziņa; atdzesēju līdz istabas temperatūrai, pārleju pāri baltās šokolādes tāfelītei.

Mērcei virtuves procesorā sakuļu 50 g halvas, 100 g jauno spinātu lapiņu un 75 ml piena, kurā iemesti apelsīna mizas gabaliņi.

Dekorēju ar apelsīnu daiviņām.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+