Mobilā versija
-3.8°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
16. decembris, 2014
Drukāt

Krāsnī ceptas bietes ar kazas sieru

Lido Publicitātes fotoLido Publicitātes foto

Izvēlas mazas vai vidēja lieluma bietes. Krāsni uzsilda līdz 200 grādu temperatūrai, bietes nomazgā un nemizotas ietin folijā. Liek krāsnī un cep 70 minūtes. Izņem no krāsns, atdzesē, nomizo un griež ripās. Ņem kazas vai Fetaki sieru, sagriež kubiņos. Kārto uz šķīvja pamīšus bietes un sieru. Pēc izlikšanas ieteicams pārkaisīt ar zaļumiem vai pārliet ar pesto mērci. Pasniedz kā uzkodu gan pie gaļas, gan veģetāriem ēdieniem.

Recepte no “Lido”

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+