Mobilā versija
+7.0°C
Sarmīte, Tabita
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
23. janvāris, 2015
Drukāt

Kraukšķīgā karbonāde sezama sēkliņās

Foto - Valdis SemjonovsFoto - Valdis Semjonovs

Kraukšķīgā karbonāde sezama sēkliņās

Sastāvdaļas:

Cūkgaļas karbonāde,
žāvēts cūkgaļas šķiņķis,
tostersiers,
sezama sēklas.

Mērcei:
majonēze,
piens,
zaļumi,
ķiploks.

Cūkgaļas karbonādi sagriež šķēlēs, ar gaļas āmuru izklapē. Ņem divas gaļas šķēles, uz vienas liek tostera sieru, uzspiež nedaudz majonēzes, pēc tam liek žāvēta šķiņķa šķēli un pāri otru karbonādi.

Visu apviļā miltos, olā un sezama sēklās. Cep uz lēnas uguns no abām pusēm, līdz karbonāde kļuvusi skaisti brūna.

Pasniedz ar fritētiem vai vārītiem un apceptiem kartupeļiem un dārzeņu salātiem, šajā gadījumā biešu salātiem un svaigu kāpostu salātiem.

Majonēzei pievieno mazliet piena un sablendē to kopā ar zaļumiem un ķiploku. Nu arī mērce ir gatava.

Gatavoja Saulkrastu kafejnīcas “Piekraste” pavāre INGA SAVICKA

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+