Mobilā versija
-3.1°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
27. janvāris, 2015
Drukāt

Kraukšķīgi biezpiena cepumiņi. Gatavi 15 minūtēs!

Foto - FotoliaFoto - Fotolia
Sastāvdaļas

200 g saldkrējuma sviesta
200 g biezpiena
1,5 glāzes miltu
1/2 glāze cukura
Šķipsniņa sāls
Naža galiņš vaniļas

Pagatavošana

Sviestu pasilda, kamēr mīksts, pievieno biezpienu, vaniļu, sāli, visu sajauc, pievieno miltus un vēlreiz samīca.

Dēlīti viegli pārkaisa ar miltiem, gatavo mīklu izrullē 2—3 mm biezumā.

Pārkaisa ar cukuru, izlīdzina.

Ar glāzīti vai formiņu izspiež aplīšus. Katru aplīti saloka uz pusēm, pēc tam vēlreiz uz pusēm.

Locījuma izcilnāko vietu viegli piespiež ar pirkstu.

Cepumiņus liek uz pannas, kas ieziesta ar sviestu, cep cepeškrāsnī 10 minūtes 200 °С temperatūrā.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+