Mobilā versija
+0.2°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
29. oktobris, 2014
Drukāt

Kraukšķīgi pildītie kartupeļi ar šķiņķi un sieru

Foto - dievietei.lvFoto - dievietei.lv
Sastāvdaļas

6 kartupeļi
150 gr šķiņķa
1 sīpols
pētersīļi
1 ēdk sviesta
čilli pipars (pēc garšas)
lociņi
50 gr cieta siera
1 ēdk kviešu milti
1 ola

Kartupeļus novāra ar visu mizu.
Zaļumus sakapā.
Šķiņķi sagriež kubiņos un apcep sviestā kopā ar sīpolu.
Sieru sarīvē.
Tad sacepto sajauc kopā ar sieru un zaļumiem.
Kartupeļus nomizo, pārgriež uz pusēm un izgreb vidiņus, veidojot tādas kā laiviņas.
Izgrebtos kartupeļus sagriež kubiņos, rūpīgi sajauc ar sieru un šķiņķi.
Pilda kartupeļu pusītes un savieno tās kopā.
Apvārta miltos, tad olā, tad atkal miltos.
Kartupeļus vāra eļļā līdz zeltainai garoziņai.
Lai labi garšo!

dievietei_logo

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+