Mobilā versija
+0.2°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
21. maijs, 2015
Drukāt

Krējuma marināde gaļai ar apelsīniem

Foto - bonappetit.lvFoto - bonappetit.lv
Sastāvdaļas:

500g krējums

200g laba majonēze

1 apelsīns

1 tējk. malts kardamons

2 tējk. kaltēts baziliks

3 ķiploka daiviņas

sāls, pipari

Pagatavošana:

Apelsīna miziņu sarīvēt uz smalkās rīves, no paša apelsīna izspiest sulu.

Pievienot krējumu un majonēzi, kardamonu, baziliku un smalki sakapātus ķiplokus.

Samaisīt un pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.

Marinādē iemaisīt gaļu un atstāt marinēties uz 6 stundām.

Recepti piedāvābonapetit-logo

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+