Mobilā versija
+8.4°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
20. decembris, 2014
Drukāt

Krekeru un avokado uzkoda

Foto-say7.infoFoto-say7.info

Kraukšķīgs krekeris, maigs avokado pildījums un sulīgs tomātiņš – ļoti, ļoti garšīga uzkoda. Šī uzkoda jāgatavo īsi pirms likšanas galdā, lai krekeri neizmirktu un neizjuktu.

Sastāvdaļas – 20 palieli sāļie krekeri, nogatavojies avokado, 10 ķiršu tomātiņi (vai 2 parastie tomāti), 2 ēdamkarotes citrona sulas, sāls.

Pagatavošana.

Avokado nomizo, izņem kauliņu, sagriež nelielos gabaliņos un liek blenderī.

Pievieno izspiestu citrona sulu, mazliet sāli un visu sablenderē. Ja blendera nav, avokado mīkstumu var saspaidīt ar dakšiņu.

Ķiršu tomātiņus sagriež uz pusēm (lielos tomātus sagriež palielos gabaliņos, kā ķiršu tomātiņu pusīte).

Uz šķīvja rindo krekerus, virsū ar kulinārijas šprices (vai karotes) palīdzību liek avokado masu. Pašā augšā uzliek tomāta gabaliņu.

Uzreiz pasniedz uz galda.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+