Foto – Aikagarso.lv

Krēmīgais saules augļu pīrāgs 0

Pagatavošana laiks: 50 min

Porcija: 6 cilvēkiem

Nepieciešams:

• Smilšu mīkla – 300 g
• Saldais krējums – 250 g
• Brūnais cukurs – 100 g
• Olas dzeltenums – 3 gab.
• Saules augļi (plūmes, nektarīni, aprikozes, persiki) – ap 10 augļu

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana:

VIDEO. “Sēžu ceļmalā un netieku mājās!” Latviete ar asarām acīs stāsta par nedienām ar elektroauto
Krievija identificē divas “smirdīgas” valstis, kas būtu tās nākamais mērķis
Kokteilis
Personības tests: jūsu dzimšanas mēneša zieds atklāj par jums vairāk, nekā spējat iedomāties 17
Lasīt citas ziņas

1. Uzsildi cepeškrāsni līdz 200o
2. Plāni izrullētu mīklu ieklāj cepamajā formā un liec cepties uz 15 minūtēm
3. Tajā laikā uzkarsē saldo krējumu ar vaniļu un cukuru
4. Citā traukā sakul olas dzeltenumu un pārlej ar karstu saldo krējumu
5. Samaisi un lej izceptajā smilšu mīklas pamatnē.
6. Noskalo, attīri saules augļus un sagriez tos daiviņās, kārto virs krēma.
7. Cepeškrāsns temperatūru samazini līdz 160o C un liec cept pīrāgu. Cepšanas ilgums – vismaz 30 minūtes.

Aikāgaršo padoms!
Pasniedz ar ogu mērci vai svaigām piparmētrām. Šis pīrāgs labi garšo arī kopā ar skābo krējumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.