Mobilā versija
+20.5°C
Marta, Dita, Dite
Trešdiena, 26. jūlijs, 2017
7. jūlijs, 2015
Drukāt

Krēmīgs, pašu gatavots saldējums

Foto - Aija GeidaFoto - Aija Geida
Sastāvdaļas:

(4–6 porcijas)

• 0,5 kg svaigu zemeņu

• 1 kārbiņa iebiezinātā piena ar cukuru

• 0,5 l saldā krējuma (35%)

• 2 ēdamkarotes vaniļas cukura

Sablendē zemenes un iebiezināto pienu ar cukuru. Saldo krējumu saputo ar vaniļas cukuru un iemaisa zemeņu masā. 2–4 stundas patur saldētavā vai vienu stundu – saldējuma gatavošanas mašīnā. Līdzīgs veikalā nopērkamajam saldējumam, jo krēmīgo konsistenci nodrošina iebiezinātais piens.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+