Mobilā versija
-0.7°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
24. oktobris, 2014
Drukāt

Krēmsiera un ananasu salsas pīrāgs
 (1)

santamaria_texmex_230114_img_5307_110mm

Krēmsiera un ananasu salsas pīrāgs

Sastāvdaļas

10 porcijaām

1 ābols

1 bumbieris

1 banāns

100 g cukura

150 g Santa Maria ananasu salsas

500 g maskarpones krēmsiera

60 g miltu

4 olas

4 Santa Maria tortiļas (kviešu tortiļas vai picas tortiļas)

farīna cukurs


Sakuļ olas ar cukuru, pievieno maskarponi un salsu, visbeidzot pievieno miltus.

Izmanto mazāku cepamo veidni (24 cm).

Izkārto tortiļas tā, lai malas ir pārklātas, katru tortiļu pārlej ar 1/4 no krēmsiera maisījuma

Sākot no otrās kārtas ābolu, bumbieru ripiņas, uz nākamās kārtas – banānu ripiņas.

Ieklāj beidzamo tortiļu, kā pēdējo slāni un pārlej ar atlikušo krēmsiera maisījumu.

Visbeidzot uzliek ābolu un bumbieru ripiņas un pārkaisa ar farīna cukuru.

Liek iepriekš uzkarsētā krāsnī un cep 155° C temperatūrā aptuveni 60 minūtes.

Pirms pasniegšanas ļauj 3-4 stundas nostāvēties.

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Ir mērce nevis salsa. Tāpat kā makaroni nevis pasta. Tāpat kā čigāni nevis romi. Tāpat kā Islande nevis Īslande. Nevajag kropļot valodu!

Draugiem Facebook Twitter Google+