Krēmsiera un ananasu salsas pīrāgs
Krēmsiera un ananasu salsas pīrāgs
Krēmsiera un ananasu salsas pīrāgs

Krēmsiera un ananasu salsas pīrāgs
 1

Sakuļ olas ar cukuru, pievieno maskarponi un salsu, visbeidzot pievieno miltus.

Reklāma
Reklāma

Izmanto mazāku cepamo veidni (24 cm).

Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 174
TV24
Vai rudenī tiks palielinātas pensijas? Saeimas deputāts par plānotajām izmaiņām pensiju aprēķinā
“Krievi mūs burtiski aprīs!” Ukraiņu komandieris skaidro iespējamās kara pauzes briesmas
Lasīt citas ziņas

Izkārto tortiļas tā, lai malas ir pārklātas, katru tortiļu pārlej ar 1/4 no krēmsiera maisījuma

Sākot no otrās kārtas ābolu, bumbieru ripiņas, uz nākamās kārtas – banānu ripiņas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ieklāj beidzamo tortiļu, kā pēdējo slāni un pārlej ar atlikušo krēmsiera maisījumu.

Visbeidzot uzliek ābolu un bumbieru ripiņas un pārkaisa ar farīna cukuru.

Liek iepriekš uzkarsētā krāsnī un cep 155° C temperatūrā aptuveni 60 minūtes.

Pirms pasniegšanas ļauj 3-4 stundas nostāvēties.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.