Mobilā versija
+5.2°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
7. septembris, 2015
Drukāt

Krēmzupa no rudens bagātības – burkāniem

Foto - Anda KrauzeFoto - Anda Krauze
Sastāvdaļas:

(2 personām)

• 300 g burkānu

• 40 g šalotes sīpolu

• 20 g ķiploku

• 30 g ingvera

• 100 ml saldā krējuma

• 100 ml piena

• 30 ml olīveļļas

• 40 g sviesta

• 20 g čili

• Timiāna zariņš

• Sāls

• Pipari

• Dekoram: krāsainie burkāni un kreses

Dārzeņus nomizo, sagriež kubiciņos, pievieno timiānu, liek katlā un olīveļļā apcep zeltainus. Pielej 150 ml ūdens, vāra uz nelielas uguns 10 minūtes. Pievieno pienu, saldo krējumu, sviestu un vāra, kamēr burkāni mīksti. Visu sablendē un izberž caur sietu. Uzsilda un lej šķīvī, dekorē ar vārītiem krāsainajiem burkāniem, Indijas riekstiem un kresēm.

Piedāvā restorāna “Neiburgs” pavārs Linards Davļetšins

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+