Mobilā versija
-3.1°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
16. janvāris, 2015
Drukāt

Kreptīgais kartupeļu sacepums ar tomātiem un sieru

Foto - FotoliaFoto - Fotolia
Sastāvdaļas

600 g kartupeļu
500 g tomātu
2 sīpoli
100 g vistas filejas
2 ēdamkarotes eļļas
50 g rīvēta siera
1/2 glāzes krējuma
1/2 tējkarotes sāls
Šķipsniņa melno piparu
Timiāna zariņš

Pagatavošana

Kartupeļus, sīpolus un tomātus sagriež gabaliņos. Fileju sadala 5,6 plānās šķēlītēs.

Cepeškrāsni sakarsē līdz 200 grādiem.

Filejas gabaliņus no katras puses apcep uz pannas 2 minūtes, noņem, pārkaisa sāli un piparus.

Cepamo pannu ieziež ar eļļu, liek kārtu sagrieztu kartupeļu, virsū fileju, pārlej ar atlikušo eļļu, pēc tam liek nākamo kartupeļu kārtu, tomātus un sīpolus.

Pārkaisa ar sāli, pipariem un timiānu, pārlej ar olu, kas sajaukta ar sieru un krējumu.

Cep cepeškrāsnī 15 minūtes.


Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+