Mobilā versija
Brīdinājums -0.4°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
5. augusts, 2015
Drukāt

Kukurūzas pīrāgs ar lociņiem

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv
Sastāvdaļas:

140g kukurūzas milti jeb polenta
140g pilngraudu milti
1 tējk. cepamais pulvers
80g rīvēts Parmezāns
2 olas
400ml piens
55g kausēts sviests
zaļie lociņi
2 tējk. garšvielu sāls
pipari
Mērcei:
200g krējums
100g kefīrs
zaļie loki
sāls

Pagatavošana

Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 190 grādiem. Formu ieziest ar eļļu.

Bļodā iesijāt abu veidu miltus, cepamo pulveri, pievienot pusi no rivētā siera, sāli un svaigi maltus piparus, apmaisīt. Olas uzputot ar pienu un sviestu un pievienot miltu maisījumam. Rūpīgi samaisīt. Lokus smalki sakapāt un arī iemaisīt mīklā.

Mīklu iepildīt formā, pārkaisīt ar atlikušo sieru un cept apm. 40 min.

Pagatavot mērci. Krējumu sajaukt ar kefīru, sagrieztiem zaļiem lokiem, pēc garšas pievienot sāli.

Pīrāgu pasniedz siltu, pārlejot ar mērci.

 

bonapetit-logo

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+