Kūpinātas mājas desas. Zemnieku saimniecības “Kraujas” recepte 4
Ņem 2 kg liesas cūkgaļas un 200 g cūkas speķa, samaļ 2 reizes, ieber sāli, 8 g ķimeņu, 10 g piparu, 1 tējkaroti cukura.
Reklāma
Reklāma
Ja masa ļoti sausa, pielej ūdeni.
Veselam
Zinātnieki atklājuši iemeslu, kas varētu izskaidrot gados jaunu cilvēku biežo saslimstību ar vēzi
57
Kokteilis
FOTO. Mākslīgais intelekts nosauc 10 pasaules pievilcīgākos vīriešus. Starp tiem – pretrunīgi vērtēts Latvijas politiķis
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli”
63
Masu pamatīgi samīca, ļauj vienu nakti sālij izšķīst un vienmērīgi izdalīties. Nākamajā dienā pilda cūku zarnās. Ļauj pažūt, pakarot caurvējā. Pēc tam dūmo. Gatavas desas uzglabā vēsā vietā.