Foto – Bonappetit.lv

Kuskusa salāti ar cūkgaļu grieķu gaumē 0

Pagatavošana

Kuskusu pagatavot atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
“Meita raudāja, zvanīja, nesaprotot, kur atrodas!” Šoferis Ogrē vienaldzīgi izsēdina 10 gadus vecu meitenīti nepareizā pieturā 84
Lasīt citas ziņas

Gaļu sagreizt šķēlēs un iemarinēt ar smalki sakapātu ķiploku, oregano un svaigi maltiem pipariem. Pannā uzkarsēt eļļu un cept apm. 15 min, līdz gaļa gatava. Gaļu pārlikt uz dēlīša un sagriezt škēlēs.

Pagatavot mērci. Gurķus sarīvēt uz dārzeņu rīves un sajaukt ar jogurtu, citrona sulu un smalki sakapātām dillēm. Pēc garšas pievienot sāli.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kuskusu pārlikt servējamā traukā, pievienot zirnīšus ar burkāniem, sasmalcinātas dilles, samaisīt. Pa virsu kārto gaļu, olīvas un sieru. Pasniedz ar mērci.

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.