Mobilā versija
+1.7°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
20. augusts, 2015
Drukāt

Kuskusa salāti ar cūkgaļu grieķu gaumē

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv
Sastāvdaļas:

400g cūkgalas karbonāde
250g kuskuss
200g saldēti zaļie zirnīši ar burkāniem (atlaidināt)
250g turku/grieķu jogurts
100g siers Feta
sauja olīvas bez kauliņiem
2 svaigi gurķi
dilles
1 tējk. kaltēts oregano
1 ēd.k. citrona sula
olīveļļa
sāls, pipari

Pagatavošana

Kuskusu pagatavot atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.

Gaļu sagreizt šķēlēs un iemarinēt ar smalki sakapātu ķiploku, oregano un svaigi maltiem pipariem. Pannā uzkarsēt eļļu un cept apm. 15 min, līdz gaļa gatava. Gaļu pārlikt uz dēlīša un sagriezt škēlēs.

Pagatavot mērci. Gurķus sarīvēt uz dārzeņu rīves un sajaukt ar jogurtu, citrona sulu un smalki sakapātām dillēm. Pēc garšas pievienot sāli.

Kuskusu pārlikt servējamā traukā, pievienot zirnīšus ar burkāniem, sasmalcinātas dilles, samaisīt. Pa virsu kārto gaļu, olīvas un sieru. Pasniedz ar mērci.

 

Recepti piedāvā

bonap

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+