Publicitātes foto

“Lāči” palielinājuši toršu ražošanas apjomu, sola jaunu kārumu 5

“Lāču” ceptuve šogad būtiski paplašinājusi apjomu saldumu segmentā, un vispieprasītākais produkts izrādījušās dažādas tortes – salīdzinot ar iepriekšējo gadu, to pārdošanas apjoms palielinājies par 20%, pavēstija uzņēmuma sabiedrisko attiecību speciāliste Ieva Miežubrāle.

Reklāma
Reklāma
Krimināls
VIDEO. “Bēdz prom!” Kārsavā iereibusi kompānija bēg no policijas un smejas par vadītāja nonākšanu policijas rokās 43
Krievija uzbrūk Ukrainai ar “brīnumieroci”. Ar to varētu tikt galā tikai F-16 144
TV24
“Viņi ir gatavi uz visādām neģēlībām.” Kas mudinātu Putinu pieņemt lēmumu uzbrukt NATO?
Lasīt citas ziņas

Uzņēmumā uzsver – pieaugums panākts, rūpīgi sekojot līdzi pircēju vēlmēm un pieprasījumam, kā arī radot jaunus produktus, piedāvājot jaunas garšas un izmantojot jaunas izejvielas.

Šobrīd “Lāči” piedāvā 25 veidu tortes, 40 dažādus cepumus un 12 veidu augstas kvalitātes konfektes ar oriģināliem, augstvērtīgiem pildījumiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

“”Lāči” gadiem ilgi ir pazīstami kā īstas rudzu maizes cepēji, tādēļ mūsu produkcijas pieaugums saldumu segmentā ir vērtējams kā liels panākums. Patiesi priecājamies, ka pircēji augstu vērtē arī mūsu saražotos našķus un gardumus. Lāču meistari prot cept ne vien labu maizi, bet arī gardas kūkas, kuras klienti izvēlējušies izcilās garšas un kvalitātes dēļ,” atzīst ceptuves saimnieks Normunds Skauģis.

Skauģis uzsver, ka “Lāču” ceptās tortes ir roku darbs, un arī lielākā daļa dekoru tapuši ceptuvē: “Meistari izmanto īstas olas, nevis olu pulveri, turklāt tiek izmantots īsts saldais krējums, un šokolādes glazūras tiek bagātīgi izlietas no īstas beļģu šokolādes, tāpat arī krēmi tiek gatavoti tepat – mūsu konditorejā.”

Jau vairākus gadus pircēju vidū pieprasījuma līdere ir iecienītā “Valriekstu torte”, otrajā vietā ir romantiskā torte “Nakts ūdensroze”, bet trešajā vietā, kā jau “Lāčiem” pienākas, ir klasiskā “Medus torte”.

Gatavojoties Latvijas zelta rudenim, “Lāči” sola gardēžus iepriecināt ar jaunu kārumu “Valriekstu torti ar ķiršiem”.