Latvijā
Sabiedrība

“Lāči” šovasar pārsteidz ar Spinātmaizi un Biešumaizi 16

Publicitātes foto

Lai pircējiem piedāvātu vēl lielāku daudzveidību, “Lāči” šovasar sāk cept divas jaunas maizes, kādas tirgū vēl nav bijušas – Spinātmaizi un Biešumaizi. Pirmajā – daudz spinātu, kas papildināti ar rudzu, kviešu graudiem, linsēklām, saulespuķu sēkliņām un pētersīļiem, bet otrajā – daudz biešu, kurām bagātīgi klāt burkāni, ķirbju sēklas un linsēklas.

Tie ir moderno laiku produkti modernam pircējam, turklāt, domājot par veselību, pie maizēm piestrādājuši dietologi – garšas salāgotas tā, lai minimāls sāls un cukura daudzums. Maize veselīgāka, bet garša – tikpat patīkama, jo raudzēšana joprojām pēc īpašās tehnoloģijas, ar dabīgo ieraugu, bez presētā rauga un uzlabotājiem.

Bet tie vēl nav visi šīs vasaras jaunumi. Turpinot veselīgo produktu līniju, “Lāči” izstrādājuši arī jaunu, veselīgāku Borodinas maizīti, kā arī trīs veidu rudzu maizes čipsus – ar dzērvenēm, valriekstiem un augļiem. Tie ir ne tikai šķiedrvielām, augļiem un ogām bagāti, bet, tāpat kā Spinātmaize un Biešumaize, satur pavisam niecīgu cukura un sāls piedevu. Ērtās kastītēs iepakoti, jaunie čipsi labi derēs gan līdzņemšanai pārgājienos un izbraucienos, gan miniuzkodu veidošanai mājas viesībās.

Bet, domājot par Jāņiem, “Lāčiem” jau ierasti plašs piedāvājums grauzdiņu cienītājiem – no rupjmaizes, saldskābmaizes, gan ar ķiplokiem, sieru, krējuma un sīpolu garšu, kaltētiem tomātiem – safasēti kastītēs, spainīšos, gan nopērkami uz svara. Šogad arī te īpašs pārsteigums – tiem steidzīgajiem, kuri kraukšķīgo uzkodu grib dabūt ātri, bet nevēlas kavēties pie plaukta gardākās garšas meklējumos. Šādos gadījumos noderēs grauzdiņu izlase – trīs veidu komplekts. Un vēl iecienītie ķiploku grauzdiņi ar mērcīti, lai var tūlīt likt uz galda un ēst, grauzdiņu tajā pamērcējot. Spēj tik izvēlēties un baudīt ar prieku gan ikdienā, gan svētkos!

Galerijas nosaukums
LA.lv