Mobilā versija
-0.7°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
14. marts, 2014
Drukāt

Lai priecīgs prāts un sirds mierīga. Zilākalna Martas degvīna uzlējuma recepte

Foto - ShutterstockFoto - Shutterstock

Sauja kalmju sakņu ar visām spurgaliņām, noragas sakne, pelašķu un rudzupuķu ziedi, pāris karotes medus – visu pārlej ar degvīnu, liek uz pāris nedēļām siltā un tumšā vietā. Vakaros, lai priecīgs prāts un sirds mierīga, pa mazam graķītim dzer kopā ar siltu pienu.

Dzenot projām grūtsirdību, pēc iespējas biežāk vajag smieties, dziedāt, dejot. Dejot Martiņai ļoti patika. Bija ārēji apaļīga, bet gracioza un viegla kā cielava, atceras Martas skolnieks, dziednieks Aldis Ķeviņš, kurš ar receptēm labam garastāvoklim padalījās ar žurnālu 36,6.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+