Mobilā versija
-2.2°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
17. aprīlis, 2012
Drukāt

Lapu salāti ar ceptu Kazdangas sieru un balzamiko krēmu

Recepte2-ak6

Sastāvdaļas: 150 g Kazdangas siera, 1 galva lapu salātu, 2 tomāti, 1 svaigs gurķis, 2 ēdamkarotes balzamiko krēma.

 

Kā gatavot?

Salātu lapas saplūkā, pievieno gabaliņos sagrieztus tomātus un gurķi. Kārto salātu traukā un virsū uzber uz neietaukotas pannas apceptus Kazdangas siera gabaliņus. Pārlaista ar balzamiko krēmu. Var dekorēt ar grauzdiņiem.

SIA “Elpa” valdes priekšsēdētāja Gundara Siseņa un restorāna “Desiderata” pavāra Nikolaja Borodkina recepte.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+