Mobilā versija
-2.2°C
Baiba, Barbara, Barba
Sestdiena, 3. decembris, 2016
15. maijs, 2015
Drukāt

Lapu salāti ar hurmu un piparmētrām


Foto-Anda KrauzeFoto-Anda Krauze
Sastāvdaļas:

Salātu maisījums ar rukolu, hurma, ķiršu tomātiņi, svaigas piparmētru lapiņas. Mērcei: olīveļļa, citrons, 1 ēd. k. tumšā cukura sīrupa, 1 tējk. mārrutku, svaigi malti melnie pipari, sāls.

Kā gatavot?

Nomazgātu hurmu sagriež vidēji lielos gabalos, ķiršu tomātiņus – uz pusēm. Salātus un piparmētru lapiņas saplūkā. No olīveļļas, pievienojot viena citrona sulu un rīvētu miziņu, 1 ēd. k. tumšā cukura sīrupa, 1 tējk. mārrutku, šķipsniņu sāls un melnos piparus, pagatavo mērci. Ar to pārlej salātus. Pasniedz ar apgrauzdētu maizi.

 

Gatavoja kafejnīcas “Taka” pavāri Elīna Marta Martinsone un Uģis Kuģis

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+