Mobilā versija
-1.6°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
11. septembris, 2015
Drukāt

Laša fileja ar pikanto kinzas mērci

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv
Sastāvdaļas:

500g laša fileja ar ādu
100g kinza
1 laims
2 ēd.k. sojas mērce
1 čili pipars
1 ķiploka daiviņa

Pagatavošana

Laša fileju pārliet ar sojas mērci un cept iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180 grādos līdz gatavībai.

Kinzu smalki sakapāt. Čili piparu sagriezt uz pusēm, iztīrīt sēklas un sagriezt mazos kubiņos. Tāpat sagriezt ķiploka daiviņu. Kinzu sajaukt ar čili pipariem, ķiplokiem un laima sulu.

Laša fileju pasniedz ar pagatavoto mērci. Klāt var pasniegt rīsus.

 

Recepti piedāvā

bonap

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+