Mobilā versija
-0.5°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
24. februāris, 2014
Drukāt

Laša pīrāgs

Foto-Baiba BucenieceFoto-Baiba Buceniece

Sastāvdaļas: Sviests, milti, cepamais pulveris, ūdens, saldais krējums, olas, lasis, puravs, paprika, siers, dilles, kaltēti garšaugi, sāls.

 

Kā gatavot?

Izkausētu sviestu sajauc ar miltiem un cepamo pulveri, pielej nedaudz ūdens. Iegūto masu vienmērīgi izlīdzina cepamajā formā, pārkaisa ar miltiem. Smalki sagrieztus puravus apcep sviestā, liek pāri mīklai. Virsū liek smalki sagrieztus svaiga laša gabaliņus un sakapātu papriku. Uzber rīvētu sieru, pārlej ar saldo krējumu, kas sajaukts ar olām, dillēm, sāli un garšaugu maisījumu. Cep cepeškrāsnī 45 – 60 min.

 

Gatavoja bāra “Galerijas Centra” bāra “Karjana” pavāres Dita Žuka un Adriana Altroka-Eltermane

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+