Foto-Baiba Buceniece

Laša pīrāgs 1

Sastāvdaļas: Sviests, milti, cepamais pulveris, ūdens, saldais krējums, olas, lasis, puravs, paprika, siers, dilles, kaltēti garšaugi, sāls.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 32
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Putins ir izmēģinājis jaunu “superieroci”, kādu pasaule “vēl nav redzējusi” 154
Lasīt citas ziņas

Izkausētu sviestu sajauc ar miltiem un cepamo pulveri, pielej nedaudz ūdens. Iegūto masu vienmērīgi izlīdzina cepamajā formā, pārkaisa ar miltiem. Smalki sagrieztus puravus apcep sviestā, liek pāri mīklai. Virsū liek smalki sagrieztus svaiga laša gabaliņus un sakapātu papriku. Uzber rīvētu sieru, pārlej ar saldo krējumu, kas sajaukts ar olām, dillēm, sāli un garšaugu maisījumu. Cep cepeškrāsnī 45 – 60 min.

Gatavoja bāra “Galerijas Centra” bāra “Karjana” pavāres Dita Žuka un Adriana Altroka-Eltermane

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.