Foto – Anda Krauze

Lasis ar garšaugu kažociņu un ķimeņu siera čipsiem
 0

1,5 kg laša, 100 g rīvmaizes, 200 g svaigu zaļumu, 100 g sviesta, 200 g ķimeņu siera.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot

Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 115
Saules uzliesmojumu dēļ Zemi pārņēmusi spēcīga magnētiskā vētra. Cik dienu tā plosīsies?
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
Lasīt citas ziņas

Lasim nokasa zvīņas un sagriež porciju gabalos, apcep. Svaigos zaļumus sakapā rupjos gabalos un sajauc ar rīvmaizi un sviestu, liek virsū lasim un turpina cepšanu krāsnī vēl 7 min.

Ķimeņu sieru sarīvē uz rupjās rīves, izveido vēlamo formu un liek krāsnī cepties līdz zeltaini brūnai krāsai. Pasniedz karstu ar lasi.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavoja restorāna “Le Dome” virspavārs ROBERTS ABRAMS

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.