Mobilā versija
+5.2°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
25. jūnijs, 2014
Drukāt

Lasis ar garšaugu kažociņu un ķimeņu siera čipsiem


Foto - Anda KrauzeFoto - Anda Krauze

1,5 kg laša, 100 g rīvmaizes, 200 g svaigu zaļumu, 100 g sviesta, 200 g ķimeņu siera.

Kā gatavot

Lasim nokasa zvīņas un sagriež porciju gabalos, apcep. Svaigos zaļumus sakapā rupjos gabalos un sajauc ar rīvmaizi un sviestu, liek virsū lasim un turpina cepšanu krāsnī vēl 7 min.

Ķimeņu sieru sarīvē uz rupjās rīves, izveido vēlamo formu un liek krāsnī cepties līdz zeltaini brūnai krāsai. Pasniedz karstu ar lasi.

 

Gatavoja restorāna “Le Dome” virspavārs ROBERTS ABRAMS

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+