Mobilā versija
-0.8°C
Meta, Sniedze
Piektdiena, 2. decembris, 2016
6. oktobris, 2014
Drukāt

Lasis ar garšaugu kažociņu un ķimeņu siera čipsiem

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv

Sastāvdaļas

1,5 kg laša

100 g rīvmaizes

200 g svaigu zaļumu

100 g sviesta

200 g ķimeņu siera
Pagatavošana

Lasim nokasa zvīņas un sagriež porciju gabalos, apcep. Svaigos zaļumus sakapā rupjos gabalos un sajauc ar rīvmaizi un sviestu, liek virsū lasim un turpina cepšanu krāsnī vēl 7 min.
Ķimeņu sieru sarīvē uz rupjās rīves, izveido vēlamo formu un liek krāsnī cepties līdz zeltaini brūnai krāsai. Pasniedz karstu ar lasi.

Recepti piedāvā

bon_apetit_500

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+