Mobilā versija
-1.1°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
12. decembris, 2012
Drukāt

Latgales siera groziņpīrāgs ar sēnēm un spinātiem (2)

Foto-Anda KrauzeFoto-Anda Krauze

Sastāvdaļas: Smilšu mīklas groziņš, 300 g Latgales siera, 400 g sēņu (austersēnes, šampinjoni vai baravikas), 2 ķiploka daiviņas, 30 g sviesta, timiāna zariņš, sojas mērce (pēc garšas), 80 g spinātu, muskatrieksts, 1 ola, 200 g saldā krējuma, Pesto mērce, sāls, pipari (pēc garšas).

Kā gatavot?

Izcep smilšu mīklas groziņu. Iekšā pilda viegli apceptus spinātus, kam pievienots muskatrieksts. Virsū liek ar ķiploku un timiānu saceptas sēnes.

Virs tām kārto šķēlēs sagrieztu sieru un tomātus, uzber sāli un piparus, uzlej Pesto mērci. Visbeidzot pārlej ar olas un saldā krējuma masu. Groziņpīrāgu cep zeltaini brūnu 175 grādos 10 – 20 minūtes.

 

Gatavoja restorāna “Desiderata” šefpavārs Māris Astičs

 

Pievienot komentāru

Komentāri (2)

  1. Izskatās,ka arī puravs bildē redzams.

Draugiem Facebook Twitter Google+