Mobilā versija
+3.0°C
Līvija, Līva, Andra
Svētdiena, 26. februāris, 2017
6. novembris, 2015
Drukāt

Lauku māju vai savu biznesu? Ilze Jurkāne ciemos pie “Milzu!” pārslu ražotājiem (2)

1. "Milzu pārslas" – stāsts par milzu uzņēmību, degsmi un zināšanām

1no8
Publicitātes fotoPublicitātes foto

Lai iepazīstinātu Latvijas iedzīvotājus ar pašmāju izcilajiem, kvalitatīvajiem un ekoloģiskajiem produktiem, Rimi sadarbībā ar pazīstamo garšas eksperti Ilzi Jurkāni ir izveidojis video stāstu – īsfilmu sēriju “Latvijas gardākie stāsti”. Tie ir veiksmes un pieredzes stāsti, kas ļauj iepazīt spilgtus Latvijas pārtikas produktu ražotājus, kuri piedāvā veselīgu, ekoloģisku un unikālu produkciju. Šie stāsti ir Ilzes Jurkānes dzīvas, vienkāršas un cilvēcīgas sarunas, ciemojoties pie ražotājiem un ceļojot latvisku garšu pasaulē.

“Milzu!” ir stāsts, kas apliecina: ja biznesa projektam pieiet ar lielu degsmi, enerģiju un prātu, ievērojot mārketinga zinātnes principus, var radīt patiešām veiksmīgus produktus, sasniegt labus rezultātus un pat konkurēt ar pasaules gigantiem.

“Milzu!” ir ģimenes uzņēmums, kas 2014. gada septembrī sāka ražot veselīgas, no dabiskām izejvielām, šķiedrvielām bagātas pilngraudu pārslas. Šobrīd “Milzu!” sortimentā ir no kviešiem un rudziem ražotas graudaugu pārslas, kā arī jauns produkts – ekoloģiskās “Milzu!” pārslas. Uzņēmums ir lielākais rudzu pilngraudu pārslu ražotājs Baltijas valstīs.

  1. "Milzu pārslas" – stāsts par milzu uzņēmību, degsmi un zināšanām
  2. Kā tas viss sākās?
  3. Stāsts par "Milzu!" ražotni
  4. Vistas "nageti" ar brokastu pārslām
  5. Pārslas ar gaļas un sēņu mērci
  6. Pārslas ar maskarpones un rukolas mērci
  7. Salāti ar bumbieriem, Rokfora sieru un rudzu pārslām
  8. "Milzu!" saldais ēdiens bērniem ar ogām un putukrējumu

Pievienot komentāru

Komentāri (2)

  1. Kādēļ Ilze nedalās pieredzē, kā veiksmīga finansiste, nenodot tās jaunajiem ,kādā raidījumā. Pilnīgi ta kā par virēju visu mūžu strādājusi

  2. Ir jau jauki stāstīt pasaciņas. Jurkāne, varbūt, ar savām iespējām kaut ko tādu var dabūt gatavu, taču kā iet pārējiem – skaties Aizliegto Paņēmienu. Taču ar tām pilngraudu pārslām – kā ir ar Raundapa klātbūtni tajās? Un cik veselīgs šis Raundaps ir? Vai vēža slimnieku skaita pieaugums Latvijā nav rādītājs šajā jomā?

Slimība pārvarēta, atveseļojamies. ES vērtē Latvijas ekonomiku (4)Latvija pēdējos gados pieredzējusi vāju ekonomikas izaugsmi, ekonomiskās nenoteiktības un ES fondu krituma dēļ, bet īstermiņa prognozes ir pozitīvākas, teikts Eiropas Komisijas vērtējumā par finansiālo, ekonomisko un sociālo situāciju dalībvalstīs.
Putnu gripas dēļ Vītiņu pagastā saimnieki bažījas par cāļiem (1)Visām vistām un zosīm jāiztur trīs mēnešu ieslodzījums
Cenas noteic turīgākie: Zemgalē un Latgalē zeme dārgāka (1)Lauksaimniecībā izmantojamai zemei cenas noteic turīgākie zemnieki
Pasaulē
Pieaug saražotā siera un biezpiena apjoms; mocarellai - uzvaras gājiensSaskaņā ar provizoriskajām aplēsēm, pērn Latvijā saražotas 41 500 tonnas siera un biezpiena, kas ir 7,5% pieaugums salīdzinājumā ar 38 600 tonnām
Draugiem Facebook Twitter Google+