Foto – bonappetit.lv

Lečo ar bekonu 0

Sastāvdaļas:

700g sarkana paprika

100g burkāni

100g puravi

200g baklažāni

400g tomāti savā sulā

100g bekons

5 ķiploka daiviņas

augu eļļa

1 ēd.k. cukurs

sāls, pipari

Pagatavošana
Dārzeņus kārtīgi nomazgāt, papriku sagriezt uz pusēm, izņemt sēkliņas. Burkānus un ķiplokus notīrīt, puravus kārtīgi izskalot no smiltīm. Papriku, baklažānus, puravu un bekonu sagriezt nelieilos kubiņos. Tomātus savā sulā sasmalcināt kopā aar ķiplokiem un puravu.
Katlā ar biezu apakšu uzkarsēt eļļu. Apcept tajā dārzeņus ar bekonu. Pievienot tomātus, ķiplokus un puravu, cukuru, pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus. Uguni samazināt un sautēt zem vāka apm 40 min.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 63
Veselam
Zinātnieki atklājuši iemeslu, kas varētu izskaidrot gados jaunu cilvēku biežo saslimstību ar vēzi
Lasīt citas ziņas

Pasniedz ar svaigu maizi vai kā piedevu gaļas un zivs edieniem.
Gatavu lečo var arī salikt tīrās sterliziētās burkās un glabāt vēsā vietā.

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.